Wie zijn wij

Wij zijn Dominique Hegtermans en Evelyne Thelen, beide zijn we twintig jaar werkzaam geweest als verloskundige. Intensieve begeleiding van zwangeren, barenden en moeders met hun gezin is in die jaren ons uitgangspunt geweest. Dit vertalen we nu naar HECHT.
Het is onze missie om zwangeren, partners en hun jonge gezin voor te bereiden op de bevalling en de eerste periode erna. Wij geloven dat een goede voorbereiding en realistische voorlichting bijdraagt aan de manier waarop deze periode beleefd wordt. Professionals die betrokken zijn bij de zorg rondom een jong gezin dragen bij aan een voorspoedige start van het gezin. Daarom heeft HECHT trainingen ontwikkeld die professionals leert deze start te optimaliseren.

We zijn allebei moeder. Dominique heeft een gezin met vijf kinderen, Evelyne heeft drie kinderen.

Samen volgden we in de loop der jaren trainingen en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van communicatie, coaching en hechting. Onze jarenlange ervaring als verloskundige, coach en moeder en hebben we ingezet bij de ontwikkeling van onze cursussen en trainingen.

We zijn allebei opgeleid tot eclectisch coach, met als specialisatie zwangerschap en ouderschap. Meer informatie over ons als coach vind je op:

www.evelynethelencoaching.nl en www.twist-trainingencoaching.nl